Hva skjer når du finner en eldgammel datamaskin på loftet og oppdager at den er del av et intergalaktisk stjerneskip? Vær med når vi demonterer datamaskinen, og avdekker stjerneskipets historie.

Plantana er en sci-fi fortelling om vennskap og annerledeshet, og om det å beskytte det du er glad i.                   

Forestillingen følger to venner som bor på en planet i ubalanse. En planet der livet har blitt en absurd jakt etter neste nye trend! Med hjelp fra et stjerneskip, rømmer vennene fra trendtyranniet. De reiser ut i det store verdensrommet, og inn til de bittesmå skattene i frøbanken. Dette er en fortelling om hvordan de små menneskene kan sette i gang store endringer, og bli en del av løsningen.

I samarbeid med KVANN – Norwegian Seed Savers, har vi utviklet frøpakker med ekte frø, fra viltvoksende lokale nyttevekster. Frøene kommer med instruksjoner om hvordan publikum både kan så frøet og spise planten.

Støttet av: Kulturrådet, SPENN, Dramatikkens hus, Figurteateret i Nordland og Oslo Kommune

Maks kapasitet:
35

Annet utstyr:
Produksjonen har eget lysutstyr men mangler lysstativ. Forestillingen trenger enten å kunne koble seg på skolens/spillrommets PA-anlegg via en mikser med to kanaler (stereo Left/right, jack eller phono). Dersom det ikke er PA-anlegg tilgjengelig behøves leie av aktive monitorer - det kan fungere med 2 monitorer, men 4 er optimalt. Behov for 3 manfrotto lysstativ med t-bone. Samt 3 LED parcan lys til ekstra belysning hvis mulig.

Varighet:
45

Opprigg:
120

Nedrigg:
60

Må blendes:
1

Madeleine Barosen Herholdt
Skuespiller

Ragni Halle
Skuespiller

Jørgen Skjulstad
Utøver, Annet

Ellen Jerstad
Kunstnerisk ansvarlig, Regissør

Heidi Dalene
Annet

Ella Honeyman-Novotny
Annet

Marianne Malmåsen
Annet

Vincent Vernerie
Annet

Hazel Barstow
Annet

Grunnpris A
Kommer snart!

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
3

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Sandra Bringsjord Pape
oyteateret@gmail.com
47638985
Nettsted