2 kvadratmeter, 60 minutter, 6 skuespillere : PEER GYNT!

Glem den skrønete og masete mora. Glemt er allerede den forfylla faren som rotet vekk alt de eide. Glemt er alle som var i nærheten av han- bare kast det alt sammen; han vil opp, han vil ut, han vil bli keiser!

Truet, mobbet og ledd ut av hele bygda. Skrytt opp i skyene og løyet for av moren. Ikke rart han griper den eneste sjansen han har og robber brura og stikker av …

Det er så lett  å flykte hjemmefra, fra de som  kjenner ham, alle stygge ord, den teite bygda og de små oppgavene.  Han skal vise dem og takle alle prøvelser fordi han er Peer! Ikke fordi noen ber ham om det. Han skal være fri! Være seg selv! Og ingenting skal stå i veien for han-nå kan han leve sitt eget eventyr!

Forestillingen er produsert i samarbeid med Nationaltheatret.

Støttet av: Spenn.no, Det Norske Komponistfond, Institutt for Estetiske Fag ved HIOA (Høyskolen i Oslo og Akershus), Fond for Utøvende Kunstnere, Fond for Lyd og Bilde og Norsk Skuespillerforbunds Fond for Frilansere.

Varighet:
60

Kari Ramnefjell
Annet

Fredrik Floen
Annet

Geirmund Simonsen
Annet

Guri Glans
Annet

Hege Randi Tørresen
Annet

Håkon Strøm
Annet

Ida Holte Lid
Annet

Raymond Enoksen
Annet

Niels Peter Underland
Annet

Sindre Strand Offerdal
Annet

Stig Zeiner-Gundersen
Annet

Truls Karlsen
Annet

Yngve Marcussen
Regissør

Zeda Witt
Annet

Grunnpris A
22.920

Grunnpris B
23.850

Merkad til pris
Antall på turné 6 Reise, diett og opphold er ikke inkludert i prisene. Grunnprisene er pris på forestillinger FØR Scenekunstbrukets refusjon. Les mer om Scenekunstbrukets grunnpriser.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Kari Ramnefjell
kari@teaterjoker.no
92434398
Nettsted