Æsj Ketchup har endelig blitt ti år og er klar for å legge tiden på skolebenken bak seg og starte på karriereveien mot å bli verdens beste Påkemon-trener.
Dessverre er ikke alle påkemoner så interessert i å bo inni en liten ball resten av livet, selv om de synger om det i åpningssangen, og det hele blir ganske mye verre for Æsj når en påstått snill diktator tar mantraet «Fange alle nå!» litt vel bokstavelig.

Velkommen til en verden der det aller meste handler om å trene og slåss, men der alle mest av alt har behov for at noen snur capsen bak frem og sier «Jeg velger deg!»

Workshop:
1

Kommentarer til workshop:
På workshop i etterkant av forestillingen går vi i dybden på et av høydepunktene i fortellingen vår. Mot slutten av forestillingen er det en slåsskamp hvor assosiasjonene flyter fritt. Kampen begynner ett sted, men beveger seg raskt over i det absurde og komiske med flere kulturelle referanser. Et sverd blir en fiskestang som blir et balltre, og plutselig befinner vi oss en revolver-duell i det ville vesten. Her får de utfordret fantasien ved å bruke imaginære objekter i scenekamp. Objektenes tyngde, størrelse og form blir viktig når barna øver seg i miming. Samtidig vil de arbeide med partnerkontakt og rollearbeid. Ulike dialekter, språk og gester er hjertelig velkomment når barna skal finne sin egen vri på karakterene fra forestillingen. For å sette i gang kreativiteten, varmer vi opp med en teaterlek der fokuset er på å være våken og i kontakt med hverandre. Deretter gyver vi løs på en mimeøvelse som fordrer at barna bruker sin spontanitet og takker ja til tilbud. Her det bare kreativiteten som setter grenser.

Maks kapasitet:
120

Elektriske krav:
16A stikkontakt

Annet utstyr:
Medbragt.

Varighet:
45

Publikumsplassering:
Scenegulvet slutter der føttene til publikum begynner og strekker seg som en midtstilt catwalk gjennom rommet og måler 3 meter i bredden og 12 meter i lengden. Publikum sitter på begge langsidene, enten på matter, benker eller stoler.

Opprigg:
60

Nedrigg:
60

Rom- eller arealspesifikasjoner:
Gymsal er å foretrekke, men forestillingen kan også tilpasses til de fleste andre type spillesteder.

Må blendes:
1

Scene dimensjoner:
3 x 12 x 3 m.

Krever lysutstyr:
Medbragt.

Jonas Sandvik
Regissør

Joakim Borgen
Kunstnerisk ansvarlig, Regissør, Dramatiker/tekst

Bror Kristiansen
Dramatiker/tekst, Lyddesign

Nils Oortwijn
Skuespiller

Oda Djuplasti
Skuespiller

William Arnø
Skuespiller

Peder Kaalstad
Skuespiller

Tora Dietrichson
Skuespiller

Freya Busby
Kostyme

Håvard Gressum Antonsen
Komponist

Charlotte Brænna
Koreograf

Sindre Hansen
Dramatiker/tekst

Grunnpris A
30700

Grunnpris B
30990

Merkad til pris
Fra 1.aug er prisen GP A kr. 32 110 / GP B kr.32 400

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
5

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Joakim Borgen
madampysj@gmail.com
90883392
Nettsted