I forestillingen Meg, Meg og Meg møter vi fire forskjellige figurer som egentlig er en og samme person.  De fire personlighetstrekkene møtes, og figurene utfordrer hverandre for å forsøke å forstå seg selv bedre. Formen er leken og sjangeroverskridende, og publikum får oppleve dans, tekst og sang i kreative sammenstillinger. 

Figurene i forestillingen er preget av prestasjonskulturen og prøver å være en opphøyd utgave av seg selv, dette symbolisert gjennom et outrert kostyme. Scenografien består svart glinsende tape fra over 900 vhs-kassetter hengende fra stativer som en diger svart foss av minner. All lyd og lys styres fra scenen av utøverene og brukes aktivt som et virkemiddel i relasjoner mellom figurene.

Formen er leken og det danses, snakkes og synges, assosiasjoner fra underholdningskultur og smal scenekunst dukker opp om hverandre. Det er mye humor i forestillingen, publikum skal føle seg tatt vare på, og det eksperimenteres også med hvordan musikk kan brukes for å skape identitet og lokke fram følelser. Vi bruker kjente sanger, Silvolas nykomponerte musikk og musikkforslag fra publikum. 

En stor drivkraft i prosjektet er at forestillingen Meg, Meg og Meg vil være med å bidra til at ungdom får en inkluderende, positiv og inspirerende opplevelse av eksperimentell og utforskende scenekunst. Ved å leke med form og sjangre ønsker gruppen å skape nysgjerrighet for hva scenekunst kan være og motivere ungdommer til å skape selv. Th´Line ønsker at ungdommene vil kunne kjenne seg igjen i bildene og figurene de skaper og får lyst til å sette ord på det de har opplevd.  

Varighet:
40 minutter

Maks kapasitet:
100

Opprigg:
120 minutter

Nedrigg:
60 minutter

Bærehjelp:
3

Må blendes:
Ja

Ida Wigdel
Annet

Kristina Søetorp
Annet

Juhani Silvola
Annet

Grunnpris A
14 920

Grunnpris B
15 180

Merkad til pris
I tillegg kommer leie av teknisk utstyr, reise, diett og opphold.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
3

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Kristina Søetorp: tlf: +47 928 66 886
thline.ww@gmail.com
47 928 66 886