Den sanne, sterke og gripende historien om psykolog og forfatter Arnhild Lauveng, dramatisert av Anne-Karen Hytten. Forestillingen er basert på Arnhild Lauvengs selvbiografiske bok “I morgen var jeg alltid en løve”. Boken kom ut i 2005 og ble beskrevet som årets kanskje sterkeste reiseskildring ut fra schizofreniens indre landskap.

Lauveng var innlagt på psykiatriske institusjoner, med diagnosen kronisk schizofreni, fra hun var 17 til 27. Hun er i dag symptom- og medisinfri, og arbeider som psykolog, forfatter og foredragsholder. Hennes modige historie er også høyst gjenkjennbar. Den handler om vår evne til forvandling. Om nødvendigheten av respekt, omsorg, tillit. Om håp.

“Før levde jeg mine dager som sau mens alt i meg lengtet etter å jage over savannene. Og jeg lot meg drive fra kve til innhegning til fjøs når de sa at det var det som var best for en sau. Og jeg visste at det var feil. Og jeg visste at det ikke ville vare evig. Før levde jeg mine dager som sau Men i morgen var jeg alltid en løve.” Arnhild Lauveng

Følgende skuespillere alternerer i rollene: Ulla M. Broch, Anne E. Kokkin, Tiril Pharo, Marte Stolp, Ida Holten Worsøe og Kjærsti Odden Skjeldal.

Elektriske krav:
Må ha tilgang

Varighet:
60

Opprigg:
60

Nedrigg:
30

Krever lysutstyr:
Medbrakt

Anne-Karen Hytten
Annet

Ulla Marie Broch
Annet

Tiril Pharo
Annet

Christine Lohre
Annet

hanne Dieserud
Annet

Anne E. Kokkin
Annet

Jannike Kruse
Annet

Marte Stolp
Annet

Ida Holten Worsøe
Annet

Nina Harte
Annet

Stefan Dombek
Annet

Åsmund Feidje
Annet

Nora Ibsen
Annet

Grunnpris A
21 170

Grunnpris B
21 700

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
4

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Tonje Thwin
loeveprosjektet@gmail.com
90767076