Forestillingen handler om den enfoldige fattigutten Peronnik som gir seg i vei på leting etter den store skatten. På veien møter han dverger, løver, drager, kjemper og vakre kvinner. Men der brave riddere har feilet, greier Peronnik seg med sine naive lurendreierier. Etter å ha overvunnet alle farer kommer han til slottet  Kerglas og trollmannen Roger som vokter skatten. Peronnik lurer Roger til å spise et magisk eple og bruker en leende blomst for å finne skatten. Slik finner idioten; Peronnik den store skatten som gir han uante krefter. Og han vinner hele kongeriket Bretagne.

Peronnik er en gralslegende fra Bretagne, en lykkeridder fra middelalderen. Han er elsket i hele Bretagne og det er lages stadig bøker om han som blir utgitt i hele verden.

Stella Polaris har laget en lett og levende forestilling hvor vi følger Peronnik  på vei mot gralen. Forestillingen er en blanding av commedia dell arte og tegneseriespråk. En moderne historiefortellerteknikk, med komiske dukker, skyggespill, tryllerier og ekte Stella Polaris gjøglerteknikker.

Forestillingen passer i tverrkulturelle fora, grunnskolen samt åpne forestillinger. I grunnskolen fra 1.-5. klasse.  Allalder ved åpne forestillinger.

Maks kapasitet:
250

Elektriske krav:
16 amp

Varighet:
40

Opprigg:
120

Nedrigg:
60

Scene dimensjoner:
Bredde: 8. Høyde: 2. Dybde: 5

Per Spildra Borg
Regissør

Heidi Lia
Annet

Dagfinn Tutturen
Utøver

Espen Rud
Annet

Anja Ogorzelski
Annet

Morten Norli Uglebjerg
Kunstnerisk ansvarlig

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Per Spildra Borg
kontakt@stella-polaris.com
33361794