Skravlebøtta elsker å skravle. Det er så mye å fortelle, historier, tanker, fantasier, noe sant, og veldig mye usant.

I klassen til Skravlebøtta går også Nurket. Hun er så stille at hun nesten er helt usynlig. Så stille at det er lett å glemme at hun er i klasserommet i det hele tatt. Og så er det Loppa da, som hører rytmer i alt, i pennalet, pulten og matpapiret.

Skravlebøtta er temmelig sjalu på Nurket, som klarer å være stille, og som aldri får kjeft. Derfor bestemmer hun seg en dag for også å få Nurket til å bråke, men det går ikke helt som planlagt?.

“Hæ?” er et møte mellom en danser, en skuespiller, en jazzmusiker og tre klassiske musikere. Forestillingen undrer seg over hvor forskjellige vi er, og at det finnes så mange måter å lytte, tenke, drømme og være sammen på. Og så lurer den ganske mye på hvordan alt dette skal få plass i samme klasserom.

“HÆ?” er utviklet i samarbeid med Trondheim Symfoniorkester, og produksjonen baserer seg på samarbeid med musikkinstitusjoner (landsdelsmusiker, orkester, kulturskoler o.l.) i det området forestillingen spilles og turneres. Det engasjeres tre lokale musikere(to fioliner og en cello), som deltar i produksjonen. Hvis dette ikke lar seg gjøre, finnes også en versjon med ferdig innspilt musikken.

Samarbeidspartnere: Trondheim symfoniorkester, DansIt, Den kulturelle skolesekken i Trondheim kommune

Forestillingen er støttet av Norsk Kulturråd (dans), FFUK, Sør Trøndelag fylkeskommune, Trondheim kommune, Seanse, DansIt.

Prisutregningen er basert på 3 utøvere og 1 tekniker (uten musikere).Forestillingen har to cast.

Maks kapasitet:
100

Elektriske krav:
3x16 A

Varighet:
45

Opprigg:
90

Nedrigg:
60

Må blendes:
1

Scene dimensjoner:
Bredde: 10. Dybde: 8

Antall teater teknikere som kreves:
4

Live Strugstad
Annet

Madelaine Nilsen
Utøver

Håkon Mjåset Johansen
Annet

Grunnpris A
19.220

Grunnpris B
19.470

Merkad til pris
I tillegg kommer Tono avgift.Reise, diett og opphold er ikke inkludert i prisene.Grunnprisene er pris på forestillinger FØR Scenekunstbrukets refusjon.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Ane Aass
ane@verdensbestestasjon.no
90058442
Nettsted