Møt kong Durian den Grimme som har en utspekulert plan for nettopp din skole!Hvis barna hyller han til sin nye konge, skal han oppgradere skolen med alt de måtte ønske. Han har allerede vært på naboskolen og installert badebassenger og trampoliner. Det viser seg kjapt at kongen har en bakenforliggende ond plan. Egentlig vil han rive ned hele skolen og bygge et gedigent palass bare til seg selv! Ved hjelp av sine undersått Ballè Fransè og Lakei Burrito skal han  klare å gjennomføre planen.Heldigvis dukker jenta Frigg opp, en superhelt på sparkesykkel, som utfordrer den slemme kongen til duell. Dersom hun vinner må Kongen la skolen være i fred og han må aldri komme tilbake. Dersom Kongen vinner, får han det som han vil.

“Det Historiske Slaget om Skolegaarden” er fullspekket av humor, interaktivitet, ekstravagante kostymer og fargerike karakterer. Barna er med på å løse situasjonen. Hvem som går av med seieren, gjenstår å se. Men vi får håpe at Kongens onde plan ikke blir iverksatt…Forestillingen tar opp temaer som utenforskap, vennskap og kjønnsidentitet og vi oppfordrer gjerne skolene til å snakke med elevene om temaene i etterkant av forestillingen.

Det Historiske Slaget om Skolegaarden kan ses ute i skolegården eller fra vinduene i skolebygget. Forestillingen kan også spilles inne i gymsaler.

Takk til:Nationaltheatret og Riksteatret for lån av kostymerSPKRBOX for lån av koronavennlige øvingslokalerFilterPartner for markedsføringSandvik-familien for snekring og syingHele Feil Teater-gjengen for dugnadsånd i alle leddStøttet av: Spenn,  Sarpsborg rørleggerbedrift, Kulturrådet, Oslo kommune og DKS Oslo.

Maks kapasitet:
150

Elektriske krav:
Ja

Annet utstyr:
Lydutstyr må leies

Varighet:
45

Opprigg:
90

Nedrigg:
40

Krever lysutstyr:
Må leies

Patrik Asplund Stenseth
Skuespiller

Julia Küster
Skuespiller

Jonas Andersen Sandvik
Skuespiller

Amanda Hedvig Strand
Skuespiller

Grunnpris A
29160

Grunnpris B
29430

Merkad til pris
I tillegg kommer leie av teknisk utstyr samt reise, diett og opphold.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
5

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Vilde Johansen
vildejohannessen@live.no
98031697