Fett, en hemmelig hage, sirkus, franske følelser og hva skjer tolv på fem? Det nærmer seg festivaltid i Oslo, og vi gleder oss til Showbox starter mandag 14. november.

Vi er stolte av å kunne presentere mange sterke og flotte forestillinger både norske og internasjonale under årets Showbox.
Dette er kompanier som er bevisste i sitt forhold til hvordan de ønsker å nå unge mennesker med sitt kunstuttrykk.

I år får vi blant annet besøk av Cie Arcosm med Traverse som etter å ha turnert Frankrike rundt, tar turen til Norge.
Traverse er en vakker, varm, morsom, sår og absurd forestilling som blander dans, mime og musikk.  Passer for barn fra 6 år og oppover, spilles 16/11 kl.19.00 på Black Box teater.

Kjøper du Festivalpass er du sikret plass på alt som skjer under festivalen, fra seminar til den storslåtte avslutningsforestillingen Pina Bausch sin Vollmond på Operan. Fortvil ikke hvis du enda ikke har kjøpt pass, det er noen få igjen! Kan kjøpes her.

Hvis du bare kan delta på noe, så er det mulig å kjøpe enkeltbilletter til forestillingene via Billettservice.
Vi legger vekt på at Showbox skal være en festival som også fungerer som en fagarena og møteplass der scenekunstnere, arrangører og andre interesserte samles i et mangfold av forestillinger, samtaler, diskusjoner og presentasjoner. Alt med et fokus på scenekunst for barn og ungdom.
Velkommen til Showbox!
Hilsen Ådne, Guri & Anki