Vår faglige rådgiver skal ut i permisjon, og vi søker en vikar i 100% stilling.  

Vil du være med og utvikle scenekunstfeltet for barn og unge? Har du interesse for kulturpolitikk og kunne tenke deg å jobbe med både nasjonale og internasjonale prosjekter? Liker du å skrive, møte folk og lage festival? Hos oss får du jobbe i en liten og hyggelig organisasjon som har store ambisjoner for scenekunsten og de unge. Vi holder til i flotte lokaler på Økern i Oslo, et av Oslos mest spennende byutviklingsområder.

Du vil være del av en organisasjon og et formidlingsnettverk som har store ambisjoner for scenekunstfeltet for barn og ungdom, både nasjonalt og internasjonalt.  

Arbeidsoppgavene er varierte og vil bestå av oppfølging av våre samarbeid på scenekunstfeltet, med ansvar for noen av våre nasjonale og internasjonale prosjekter. Du vil være aktiv i å utvikle organisasjonens strategi og handlingsplan, inngå nye samarbeid og initiere til aktiviteter med fokus på fagutvikling. Stillingen krever god skriftlig formuleringsevne, arbeid med innspill og søknader, og bidrag inn i organisasjonens politiske arbeid. Det er en fordel med god innsikt i det kulturpolitiske landskapet. 

Det vil også være varierte oppgaver tilknyttet scenekunstfestivalen Showbox, og må påberegnes forefallende arbeid som ligger under vår virksomhet definert i handlingsplanen.  

Vi søker en vikar med relevant høyere utdanning og/eller relevant realkompetanse. Det er ønskelig at søker har erfaring fra administrativt og prosjektrelatert arbeid. Søker må ha gode språkkunnskaper i muntlig og skriftlig engelsk. Hvis du i tillegg har gode samarbeidsevner samt evne til å arbeide selvstendig og strukturert, er du personen vi søker. 

Scenekunstbruket er opptatt av å være en mangfoldig og inkluderende arbeidsplass og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke hos oss, uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. 

Vi kan tilby en utfordrende og allsidig jobb i et hyggelig og kreativt miljø.  

Vilkår: 

  • Stillingen er et vikariat (1 år), 100 % 
  • Lønn etter avtale 
  • Ansettelse: Medio mai 2021 
  • Vikariatets varighet: 1 år 

For spørsmål om stillingen kontakt Gabrielle Haga, telefonnr. +47 99290146

For å søke, bruk søknadsskjema via Finn.