Denne våren er vi endelig i gang med det nye EU-prosjektet vårt; 3 Place – Performing Arts as the Third Place for a Young Audience.

Praksisplass fra Kuben videregående skole

Før påske hadde vi tre gutter fra informasjonsteknologi og mediaproduksjon på Kuben videregående skole utplassert her hos oss og Kloden teater. Det har vært tre utrolig morsomme og fine uker! Ali, Iulian og Mikkel har dykket ned i feltarbeidet til 3Place, gjort intervjuer, besøkt Tori Wrånes studio, laget små filmer og spilt inn en podkast som dere skal få høre etterhvert.

Digital workshop

Praksisperioden ble avsluttet med en digital workshop der Junges Ensemble Stuttgart var vertskap, og alle tre partnerne, samt ungdommer fra de tre deltakerlandene var med. Vi begynte så smått å se på hva ungdommene ønsker seg av teatret, og hva som skal til for at de føler seg hjemme.

Første camp – Involve

Nå står snart Tyskland for tur, med første camp i prosjektet, hos JES Stuttgart. Ali, Iulian og Mikkel er med, både for å delta i workshops, men også for å fortsette arbeidet med å dokumentere og kommentere prosjektet.