I samarbeid med RadArt møttes forfatter og scenekunstner Katrine Strøm og dansekunstner, koreograf og dramatiker Jenny Svensson på Rådstua i Tromsø.

Katrine Strøm er forfatter og scenekunstner fra Andøya. Hun er utdannet ved Akademi for figurteater i Østfold og forfatterstudiet ved Universitetet i Tromsø. I 2003 startet hun scenekunstkompaniet Katma, som i flere år har laget scenekunstproduksjoner for det unge publikummet. Katrine er også eder for barne- og ungdomsteatret Lille Hålogaland Teater. I 2020 vant Katma Heddaprisen for beste barneforestilling med forestillingen Ritsj.

Jenny Svensson er dansekunstner, koreograf og dramatiker. Hun er utdannet ved Laban Centre of Contemporary Dance i London og ved forfatterstudiet på Universitetet i Tromsø. Jenny er fra Stockholm og har bodd i Tromsø siden 2008, hvor hun arbeider både som dansekunstner, kritiker, dramatiker og forfatter. I 2018 vant hun og Rimfrost Produksjoner Heddaprisen for beste barneforestilling med forestillingen Tobias og dagen det smalt.