Desember og Showbox nærmer seg med stormskritt og Festivalpassene selger unna. Vil du være sikret plass på alt som foregår bør du skynde deg å sikre deg ett av de fine festivalpassene.

I år er det tiende gang festivalen går av stabelen, og vi inviterer deg til en uke fylt med forestillinger, faglig påfyll og hyggelig samvær i Oslo.

Foreløpig vet vi at Unga Klara kommer med ny kunsterisk ledelse og splunka ny forestilling, svenske Riksteatern kommer! Arch8 kommer med O Snap, Simone Grøtte og Hålogaland Teater kommer med Mannen som stoppa Hurtigruta, Andreas Roksvåg fra Absence Crew og Ane Evjen Gjøvåg kommer med Bakgårdsskatter, Katja Lindberg kommer med Julie + Romeo, Silje Kvalheim kommer med Fisker klatrer ikke i trær, Amund Sjølie Sveen kommer med Economic Theory for Dummies og italienske Teatrodistinto kommer med den kritikerroste forestillingen Black Sheep!

Festivalpasset inkluderer:

  •     Inngang på alle forestillinger fra tirsdag til fredag (familielørdag ikke inkludert)
  •     Lunsj hver dag
  •     Faglig påfyll; deriblant Babbel med Bruket, Unga Klara og sosiale sammenkomster

Første mann til mølla får to dagers konferanse Kunsten å dele inkludert i festivalpasset!!
For første gang går også Rikskonsertene, Nasjonalmuseet og Scenekunstbruket som nasjonale aktører i Den kulturelle skolesekken sammen, og lager en todagers konferanse om forskning på kunst for barn og unge. Konferansen avholdes mandag 1. og tirsdag 2. desember, og ved man tildeles plass etter “første-mann-til-mølla-prinsippet” ved kjøp av festivalpass.

Dagspass og enkeltbilletter legges ut for salg i løpet av oktober til ordinær pris. Festivalpass og dagspass er det eneste som garanterer plass på alle forestillinger fra mandag til fredag.Hele programmet slippes i oktober.

Superfamilielørdag 6. desember
I år avslutter vi festivalen 6. desember med en egen superfamilielørdag på Black Box teater, med flere forestillinger for hele familien. Disse selges det kun enkeltbilletter til, med salgsstart i oktober.

Vi sees i Oslo i desember og følg med på showbox.no for nyheter!

Kjøp festivalpass her.

NB! Det er ikke mulig å bestille enkeltbilletter gjennom Scenekunstbruket, ei heller fakturering av Festivalpass eller billettkjøp. Kjøpte Festivalpass og billetter refunderes ikke.