– Vi søker presentasjoner til Babbel med Bruket!

I forbindelse med teater-Norges arrangement Åpne Scener, inviterer Scenekunstbruket for første gang scenekunstfeltet til Babbel med Bruket, fredag 30. august kl 16.30 på Kulturhuset, Youngstorget i Oslo.

Vi møtes kl 16.30 på Kulturhuset på Youngstorget. Baren er åpen med både varm og kald drikke, vi spanderer snacks. Vi hører på tre presentasjoner i black boxen før vi åpner for innspill og diskusjon fra salen, tar en liten pause og fortsetter med tre til, etterfulgt av innspill og diskusjon.  Etter alle presentasjonene kan vi henge og skravle utover kvelden.

I denne anledning lurer vi på om du har noe du vil snakke om?

Hva kan jeg presentere?
Hva som helst, men det må være knyttet til scenekunst. Det kan være tanker, ideer, forestillinger, prosjekter, noe du eller dere vil ha tilbakemeldinger på eller meninger. For eksempel.

Hvor lang tid har jeg på meg?
Inspirert av PechaKucha; Konseptet består av 20 slides/bilder som vises i 20 sekunder før det automatisk byttes til neste.  I løpet av disse 400 sekundene kan du presentere prosjektet ditt akkurat sånn du vil. Om du vil synge, danse, improvisere eller snakke er det helt greit.

Ja, jeg har noe jeg vil presentere!
Så flott! Send oss forslaget innen mandag 12. august her. Du trenger ikke sende en fullstendig presentasjon, bare noen linjer om hva du vil presentere.  Hvis du vet om noen andre som også kan tenke seg å delta, send gjerne infoen videre

Arrangementet er powered by PechaKucha.