Med sitt musikalske og fysiske performanceuttrykk presenterer Jørgensen her en kjærlighetshistorie fra da han var 16. En sår, humoristisk fortelling om sterke følelser og misforståtte ideer.

Forestillingen viser hvor vanskelig det kan være å finne seg selv i møte med andre. Å se andre for den de virkelig er, og å blottlegge seg selv med alle ens usikkerheter og drømmer.

Jørgensen bruker en dagligdags, direkte fortellerstil, men med innslag av sang, spastisk koreografi og rytmisk suggererende tale. Han skildrer sin tenåringskarakters emosjonelle berg-og-dal-banetur med brå skift mellom det energiske, showpregete og det helt dempete, skjøre.

Jørgensen har mastergrad i komposisjon fra Mills College i Oakland, USA. Han har arbeidet som utøver i diverse teater- og musikkensembler, og har en lang rekke soloproduksjoner bak seg. Dette er hans andre forestilling for ungdom etter den kritikerroste, mye turnerte produksjonen «Helt Klaus» fra 2013.

Støttet av: Norsk Kulturråd & Fond for lyd og bilde

Maks kapasitet:
60

Elektriske krav:
3 vanlige strømuttak

Varighet:
35

Opprigg:
45

Nedrigg:
20

Scene dimensjoner:
Bredde: 5. Dybde: 2

Amund Sjølie Sveen
Annet

Jarl Flaatenbjørk
Annet

Hege Haagenrud
Annet

Rasmus Jørgensen
Annet

Andreas Knoop Foto
Annet

Pia Maria Roll
Annet

Grunnpris A
7080

Grunnpris B
7330

Merkad til pris
For turné i DKS kommer er påslag på 20% for utøvere som er alene på turne. GP A kr 7080 / GP B kr. 7330,-. Reise, diett og opphold er ikke inkludert i prisene.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Rasmus Jørgensen
rasmusjoergensen@gmail.com
47288546
Nettsted