Opplev en morsom, overraskende og rar monologforestilling om sorg og monstre.Vi møter Jenta som er travelt opptatt med å sette sammen monsterfeller på rommet sitt. Hun har nemlig et monster i magen som hun skal bli kvitt! Monster har flyttet inn i magen til Jenta uten å bli invitert, og har bodd der helt siden mora til Jenta døde. Nå har Jenta testet 947 monsterfeller og synes det er på tide at Monster kommer seg ut. Men det teite monsteret rikker ikke på seg.Monster i magen reflekterer lekent rundt hvilke forventninger vi har til sorg og barn som sørger. Er det en fasit på hvordan man er lei seg? Monsteret får vi aldri se, men gjennom monsterfelletesting og tankespinn blir vi med Jenta innom plagsomme magefølelser, uhåndgripelig savn og håp – selv når verden ikke er så enkel.

Barn har like ulikt forhold til liv, død og kjærlighet som oss voksne. Gjennom Monster i magen ønsker vi å gi en inngang til å snakke med barn om følelser. Teksten av Lina Killingdalen angriper temaet uten sentimentalitet, og med en leken tilnærmingsform. I savnet etter mammen er det rollelek som er Jentas mestringsstrategi, og det er Monster som er katalysator for å sette ord på følelsene rundt morens død. Jenta er de sinte barnas forsvarer, og viser at alt ikke alltid trenger å være logisk for å være riktig.

Produsert i samarbeid med Brageteatret.

Forestillingen er støttet av Norsk Kulturfond, Fond for lyd og bilde, Ferske Scener, Dramatikkens hus, Fond for utøvende kunstnere, Fond for frilansere og Spenn.no. 

Maks kapasitet:
100

Elektriske krav:
1 x 16a

Varighet:
45

Publikumsplassering:
Publikum sitter på gulvet rundt scenen

Opprigg:
120

Nedrigg:
75

Må blendes:
1

Scene dimensjoner:
Bredde: 10. Dybde: 10

Antall teater teknikere som kreves:
4

Krever lysutstyr:
Medbrakt

Lina Killingdalen
Regissør

Kristine Myhre Tunheim
Skuespiller

Mari Lotherington
Annet

Kristin Øhrn Dyrud
Annet

Lina Killingdalen
Utøver

Kristine Myhre Tunheim
Utøver

Mari Lotherington
Utøver

Kristin Øhrn Dyrud
Utøver

Øystein Heitmann
Utøver

Andreas Wangsbro
Utøver

Ingrid Forthun
Utøver

Gunnar Eriksson
Utøver

Kristin Bjørn
Utøver

Siri Børs-Lind
Utøver

Grunnpris A
18 940

Grunnpris B
19 410

Merkad til pris
I tillegg kommer reise, diett og opphold.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
3

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Siri Børs-Lind
siri.bl@gmail.com
41669830