Bli med på en musikalsk reise og møt gåsa som lurer på hvem hun er, hunden som har en storm i hodet, frosken som er forelsket og flere andre dyr som undrer seg over livets store spørsmål. Med utgangspunkt i nyere, norsk poesi for barn utforskes de store teamene som liv og død, universet, tanker, drømmer og følelser.

Hver forestilling tar opp et tema som det kan være vanskelig å forklare, men som barn likevel undrer seg over. På en poetisk og finurlig måte har vi tatt tak i tema som liv og død, universet, tanker, drømmer og følelser. Dette er abstrakte begrep som er vanskelig å forstå, men som barna likevel har et forhold til fra tidlig alder. Vi har laget åtte unike, lavmælte forestillinger om det som ligger bortenfor ordene og mellom linjene. Det vi ikke kan ta på, men som likevel er så inderlig til stede i livene våre. Ved hjelp av skyggeteater og musikk blir figurene levende, og barna blir med inn i et univers der ord, musikk og estetikk blir til en større helhet.

Dikt av Per Olav Kaldestad, Ruth Lillegraven, Gro Dahle, Svein Nyhus, Christian Løchstøer, Ragnar Hovland og Synne Lea.

Forestillingene er produsert i samarbeid med Cornerteateret i Bergen og støttet av Kulturrådet, Bergen Kommune, Bergen Fylkeskommune og Bergen Teater og Dramatiske Selskap.

Varighet:
30 minutter

Maks kapasitet:
100

Opprigg:
190 minutter

Nedrigg:
30 minutter

Scenestørrelse:
Min 5 x 5 x 3 meter

Rom- eller arealspesifikasjoner:
Blending (skyggeteater er et meningsbærende element)

Publikumsplassering:
Publikum sitter på puter i forlengelsen av scenen. Vi har med puter til 80 barn.

Bærehjelp:
1

Må blendes:
Ja

Teknisk utstyr (må leies eller medbragt):
Vi har med eget lysutstyr: 2 tripods m spigot til å feste fresneller 2 små fresneller Skjøt: 2x15m 2x10m 2x5m 2x3m 1 liten dimmer m 4 kanaler. Lampe til skyggespill

Strøm:
16 A

Annet utstyr:
Vi bringer eget utstyr: Oppheng til lerret på 4 m (Evt. oppheng i tak) Lerret 4 x 3 meter Lerret til gulv 5 x 5 meter 1 mikrofonstativ. Øvrig scenografi Puter til ca 80 publikum

Workshop:
Ja

Kommentarer til workshop:
Vi kan arrangere workshop sammen med scenograf Mari Watn dersom det er ønskelig. Forestillingens scenografi er laget av papp. Karakterene er pappdyr som får liv gjennom skyggeteater. Vi tilbyr workshop i etterkant av forestillingene, der barna får lage sine egne pappdyr som de kan bruke til skyggeteater. Hvis vi skal holde workshop blir vi tre personer i stedet for to som reiser på turné.

Vibeke Flesland Havre - skuespiller
Kunstnerisk ansvarlig, Regissør, Skuespiller

Annlaug Børsheim - sanger/komponist/musiker
Utøver

Silje Grimstad - lysdesigner
Annet

Mari Watn - scneograf
Annet

Grunnpris A
Kommer snart!

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Vibeke Flesland Havre
vibeke@fleslandhavre.com
99422217
Nettsted