Fear Infection

B-Braza Productions

En rå og sterk forestilling med mobbing og ekskludering som tema!

Gjennom et urbant fysisk språk, tekst, og noen av landets dyktigste dansere setter Fear Infection fokus på temaer som press, å ikke føle seg god nok, aksept, respekt og identitet.

Det blir sendt ut både før- og etter materiell til skolene som er med på å løfte assosiasjonen rundt tematikken. Vi tilbyr samtale med elevene etter endt forestilling,samt en interaktiv del, der elevene får jobbe kreativt med å sette ord på positive ord og handlinger som kan implementeres i hverdagen. 

Det blir linket en egen FB gruppe, og Instagram profil til forestillingen , som gjør at elevene kan følge både den og tematikken videre.


Ansvarlige
Utøvere/grupper: B-Braza Productions
Om utøverne/gruppen:

Belinda Braza er ansatt som koreograf ved Det norske teatret. Hun er Kunstnerisk leder for Bikubekveld ( teaterets fjerde scene),  koordinator for bevegelsesfaget ved Det Multinorske og ansvalig for programmering og koordinering av Det norske teatrets eventer for barn og unge

Hun er grunnlegger av «B-Braza productions» som setter opp urbane og samfunnsaktuelle forestillinger innenfor den urbane og crossover sjangeren. B-Braza productions har produsert 3 helaftens forestillinger , og har premiere på den fjerde produksjonen under CODA festivalen , ved Riksscenen i Oktober 2017.

Pr dags dato er hun kunstnerisk ansvarlig for STEPS -  et samarbeids prosjekt mellom Kulturtanken og Riksteateret, hvor det tilbys forestilling og verksted ved asyl mottak i Buskerud. Hun er også kunstnerisk leder for P.O.W - et prosjekt som tilbyr aktiviteter og forestillinger/opplevelser for enslige mindreårige asylanter i Oslo.

Hun driver også sitt eget prosjekt : HUMAN - som har tilbudt aktiviteter for barn og unge på asylmottak i Oslo de siste 2 årene. Med over 17 års erfaring bak seg, er hun en av de mest ettertraktede og vel etablerte koreografene, produsentene og pedagogene i landet.

Medvirkende
Belinda Braza (Konsept, idé, kunstnerisk ansvarlig, danser)
Belinda Braza med utøvende dansere (Koreografi)
Charlotte Korell (Danser)
Marcus Andreassen (Danser)
Sara Einbu (Danser)
Albin Lindén (Danser)
David Morris Blikstad (Lyd/lystekniker)
Lenker
Mediagalleri
Fear InfectionFear InfectionFear InfectionFear Infection
Video og lyd
Målgruppe: 13 til 18 år
Uttrykksform:
dans
Praktisk informasjon
Om spilleplass
Varighet: 30 min
Maks. kapasitet: 300
Opprigg: 90 minutter
Nedrigg: 45 minutter
Bærehjelp: 2 stk.
Pris

Grunnpris A: kr. 28.000,-
​Grunnpris B: kr. 28 530,-
(justert 2019)

Reise, diett og opphold er ikke inkludert i prisene.Antall på turné: 7
Workshop:

Det er også muligheter for en fysisk workshop, det må avtales nærmere.


Tilhørende workshop tilgjengelig: Ja
Kontaktinfo
Kontakt

Belinda Braza
mobil: 48184940
belindabraza@hotmail.com
http://www.belindabraza.com/