Mago

Babyopera / Babyart

Forestillingen er inspirert av historien om MAGO, – en gammel skapelsesmyte fra Nord-Korea. MAGO er en eldstemor, kjempen, gudinnen som lytter til kosmisk musikk og skaper, verdens mange fjell, skoger, elver og innsjøer.

I vår tid har vi forskjellige vitenskapelige teorier om hvordan verden ble til. Men selv med denne kunnskapen synes vi det er et mysterium. Vi trenger derfor poesi, bilder, musikk og dans for å beskrive, fantasere om og feire mysteriet. Vi trenger å gjenskape skapelsens mysterium! På scenen møter barna den koreanske danseren Mijeong Yoon som sammen med komponist og musiker Torgeir Vassvik vekker myten til live gjennom dans, joik og musikk.

Forestillingen er et samarbeid mellom koreanske Babyart og norske Babyopera. Dette samarbeidet er et resultat av Korea-Nordic Connnection som oppsto under Showbox i 2017, og er et samarbeid og utvekslingsprogram som forbinder koreanske og nordiske scenekunstnere som arbeider med det yngste publikummet. Målet er å bygge et solid grunnlag for langsiktig kunstnerisk samarbeid, utveksling og nettverk mellom landene. Det er den første i sitt slag med dette geografiske omfanget som fokuserer kun på scenekunst for de unge. Den norske partneren er PAHN (Performing Arts Hub Norway), og den koreanske er KAMS (Korean Arts Management Service) og ASSITEJ Korea.

Støttet av: Kulturrådet, PAHN (Performing Arts Hub Norway, Samii National Theater Beaivvas, Sami Arts Council, Ministry of Culture, Sports and Tourism of Korea, KAMS (Korean Arts Management Service), Seoul Metropolitan Government, Huasis.

Ansvarlige
Utøvere/grupper: Babyopera / Babyart
Medvirkende
Torgeir Vassvik (utøver og musikk)
Mijeong Yoon (utøver)
Christina Lindgren (ide, konsept,regi og kostymedesign)
Hyun Kim (koreografi)
Ka Hyun Kim (korografiassistent)
Yun Kyung Bae/ Huasis (scenografi)
Ramona Irene Myrseth (kostymedesign)
Sally Page Turner (kostymedesign og produksjon)
Sunwoo Chun (kostymeproduksjon)
Sujin Lee (soundscape ankomstområde)
Design Eight (grafisk design)
Production GROOJAM (video)
Lenker
Mediagalleri
MAGOMAGOMAGOMAGOMAGOMAGOMAGO
Video og lyd
Målgruppe: 0 til 6 år
Uttrykksform:
dans
crossover
Praktisk informasjon
Om spilleplass
Varighet: Forestillingen varer 25 minutter + 20 minutter for barna til å utforske scenografien etter forestilingen.
Maks. kapasitet: 60
Opprigg: 120 minutter
Nedrigg: 30 minutter
Pris

Pris kommer

Antall på turné: 3
Workshop:

Kontakt gruppen for mer info.

Kontaktinfo
Kontakt

Camilla Svingen
camilla@syvmil.no
Tlf: +47 936 44 301
www.babyopera.no