Migrasjon: siste PUSH-lab i Dublin

PUSH – a retrospective

I disse dager er vi i full gang med å planlegge Push+, ett av våre nye EU-prosjekt, og samtidig har vi nettopp avsluttet det første; PUSH. Hele prosjektet ble fulgt av filmskaperen Geraldine Heaney, som har filmet de tre kunstnerlab’ene, festivalbesøkene, interaksjon med publikum og deltakere. Nå er dokumentaren ferdig, og du kan se den her!

PUSH – A Retrospective

While we're hard at work planning exciting things for PUSH+, take a look at Geraldine Heaney's full film of PUSH and see what all of the artists, participants and audiences got up to during the two years of the project. In the film, you will see footage from the three artist labs, festival visits and public activities that our five partners curated.This is a great opportunity to say another massive thank you to all of the wonderful artists that were at the heart of this project, to our partners Imaginate (Edinburgh International Children's Festival), Åben Dans, Krokusfestival, Scenekunstbruket, The Ark, Dublin and to Creative Europe for making the project possible.Also, a big thank you to Creative Europe Desk UK – Culture, Creative Europe Desk Ireland – Culture Office and all of the partners funders for their support on the PUSH project. Here's to more brilliant artist and artform development activity in the next three years in PUSH+!

Publisert av PUSH EU Tirsdag 11. september 2018