Søknadsrunde åpnet: PUSH-lab (over)protection

Søknadsrunde åpnet: PUSH-lab (over)protection

Vi søker nå kunstnere til PUSH-laben med temaet (over)beskyttelse

Hvor og hva er risikosonene for barn som vokser opp idag? Hvordan kan vi utforske faresonene, trygghetssonene og foreldres kontroll, og kunstnerisk leke med dette? Er du scenekunstner og vil være med på åtte dager kunstnerlab i Belgia?

Scenekunstbruket er med i  PUSH, et 2-årig Kreativt Europa-prosjekt som sammen med partnere i Skottland, Belgia, Irland og Danmark skal utforske grenser i scenekunsten for de unge. Vi er glade for å kunngjøre at søknadsrunden til vår andre PUSH Lab nå er åpen.

I åtte dager vil 14 kunstnere fra fem land sammen utforske temaet (over)beskyttelse i Hasselt, Belgia. Det er vår belgiske partner Cultuurcentrum Hasselt / Krokusfestival som arrangerer laben. Som en del av uka, vil kunstnere først tilbringe tid i skogen ved Dommelhof (et kulturhus med fokus på sirkus, gatekunst og tverrfaglig kunst) og på SPOTS-festivalen (en festival for stedsspesifikk kunst i Hasselt)

‘We want to explore themes such as unsupervised time, danger zones, safety zones, falls and cuts. We want to understand the risk radar: where is the danger, what is the danger, how can we artistically play with it? Transform it in artistic concepts? Look at different relations between artists, audience and accidental passers-by.’

Laben blir ledet av Sara Vertongen og Jasper Dzuki Jelen med dramaturgisk støtte fra Gerhard Verfaillie, og finner sted 8.-17. september 2017 i Dommelhof og Hasselt.

 

SØKNADSFRIST: Fredag 23. juni 2017 kl 14:00

Søknadsskjema sendes til push(a)scenekunstbruket.no

Du vil få svar på søknaden innen 30. juni 2017

 

Detaljert informasjon om hvordan laben vil foregå, søknadsprosessen og timeplanen for uka finner du i dette dokumentet: PUSH Lab – Retningslinjer og informasjon (over)protection 2017

Søknadsskjema: PUSH Lab – Søknadsskjema (over)protection 2017

 

Ta kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon! Send mail til gabrielle(a)scenekunstbruket.no eller ring + 47 99 29 01 46.

Les mer på nettsiden til PUSH.