EU-prosjekt: PUSH 1

EU-prosjekt: PUSH

Et toårig prosjekt i samarbeid med Imaginate (Skottland) The Ark (Irland), Krokusfestivalen (Belgia) og Aaben Dans (Danmark). Gjennom tre kunsteriske laboratorier, fem festivalbesøk, åtte nettverksmøter, åtte offentlige arangementer, en tilrettelagt webside og en dokumentarfilm skal tanker, ideer og scenekunst for barn og unge utvikles.

«We are absolutely delighted to have been awarded Creative Europe funding for PUSH.  It’s thrilling to be on the verge of a 2-year project to explore important ideas with inspiring artists, organisations and young people from Scotland, Belgium, Ireland, Denmark and Norway.  As the lead partner for PUSH, we invited some of the most exciting organisations in Europe working for young audiences to be part of this project; five partners who are committed to ‘pushing’ collective thinking around gender, migration and risk. We now look forward to getting started and to sharing our learning with the young audiences community.»
Fiona Ferguson, Imaginate Creative Development Director

Les mer her: www.pushproject.eu

Scenekunstbrukets fagdag: Kan jeg være sånn? – kjønn og seksuell identitet i scenekunst for de unge.

I starten av februar ble den første kunstnerlaben i EU-prosjektet PUSH avholdt i Edinburgh rundt tematikken Kjønn og seksuell identitet i scenekunst for barn og unge, og nå tar vi tematikken hjem. Vi vil ha med deg som jobber med eller er interessert i scenekunst for et ungt publikum i samtalen videre og arrangerer derfor en fagdag 25. april i Oslo. Les mer og med deg på her.

Print

Save

Save

Save